10.2.06

Владимир Кузов



От в-к Новинар


Двама от групата на т. нар. бойловъри, които заедно с депутата от "Атака" Владимир Кузов са уличени в гей-педофилия, в момента се намират в ареста. Третият от групата е бил освободен в края на миналата година по здравословни причини.
Владимир Кузов е от групата на бойловърите, потвърди вчера Павел Чернев от "Атака", който разследва случая с гей-педофилския скандал с колегата си. Чернев се е запознал в Софийския районен съд с делото срещу педофилите, което е било образувано на 4 май миналата година. Четирима бойловъри, сред които е и депутатът Кузов, са били уличени, че са блудствали с непълнолетно момче. Сигналът срещу педофилите в полицията подали родителите на детето, което е на 12-години и не е от ромски произход. То е разпознало Кузов и останалите трима, които са блудствали с него, сочат оперативните данни. Освен родителите сигнали са подавали и граждани, които ставали очевидци на набезите на бойловърите.
Групата е действала в района на столичната гара "Подуяне", като примамвала малки безпризорни момчета, подхвърляли им по няколко лева и ги примъквали в храсталаците, за да блудстват с тях. Граждани се жалвали в полицейското управление непрекъснато от педофилите, защото те открито примамвали децата. 56-годишният пенсионер по болест А.И. и 31-годишният му приятел К. М. били арестувани първи. По-късно бил заловен и 22-годишният Ю.Б. от Горна Оряховица, който освен педофил бил и сводник. При разпитите тримата съобщили, че има още един член на групата и той е Владимир Кузов. Междувременно обаче Кузов станал депутат и делото срещу него било спряно.
При разследването станало ясно, че освен гавра с момчета педофилите разкрили и сайт, в който публикували снимки на момчета. В сайта се съобщавала и философията на бойловърите, според която да правиш секс с малолетен не било престъпление, стига детето да желае това. При обиските в домовете им били открити множество материали с детска порнография.
В хода на разследването станало ясно, че освен от района на "Подуяне" бойловърите примамвали своите жертви и от Интернет-клубове. Случаят, в който те посегнали на дванадесетгодишното момче, чиито родители завели жалба срещу тях, е точно такъв, твърдят запознати с разследването

1 коментар:

Анонимен каза...

This is very interesting site... »