5.12.05

Волен Сидеров



Трагикомично копие на Хитлер, този "националист" е поредния участник в комедията, наречена българска политика. Въпреки че отрича всякакви прилики с Фюрера, те са очевадни: Вагнеровите маршове по митингите на Атака, вдигнатата в поздрав десница, незаглушимото кресчендо на безмислената му реторика, мрачното изражение и черните дрехи...
Неуспял фотограф, неуспял журналист, неуспял демократ. Сидеров, борецът срещу статуквото и шуробаджинащината, набързо изучи българските политически прийоми и назначи доведения си син за свой заместник, а по-късно за депутат в Европейският Парламент.
Всеки, който е чел някое от произведенията му, като например "Бумеранга на злото" би трябвало да е наясно, че освен от социални, Сидеров страда и от психични проблеми.

2 коментара:

Анонимен каза...

Best regards from NY!

Анонимен каза...

Абе най-обикновен агент на КГБто. Те там абсолютно всички са с силни сексуални преверсии. Вземи Путин - болен от педофилия, и това е лоста, с който го управляват, вземи Чапман и баща й, който я направил в КГБто (уж с.в.р.) да я учат на BDSM, в руската им Дума почти всички са или педерасти или педофили (най-силното педофилско политическо лобби в света днес) - защо? Защото такива се вербуват, такива се управляват.

За агента Сидеров би било много странно да не е такъв.