1.12.05

Ахмед Доган



Агент Сава е човекът, който реално управлява България, особено през последните пет години. От 1989 насам, нито един парламент не е минал без него, въпреки че той благоволява да отиде на работа не повече от 5-6 пъти годишно.
В сегашното правителство на агент Сава се подариха най-апетитните ресори, а той бързо забрави "дисидентските" си мъки и се прегърна с партията-майка. Същата партия, за която настояваше да се забрани в началото на 90-те години. Същата партия, за която доносничеше преди 1989.
Собственоръчно създаде така наречения "етнически модел" и мита, че без ДПС "етническият мир" е застрашен. В същото време във всяко ведомство, поето от ДПС, "гяурите" се гонят, и на места в и около Кърджали вече не може да се чуе българска реч.
Въпреки че е роден и живял в абсолютна мизерия във Варненското село Пчеларово, е известен с любовта си към скъпите неща в живота. "Добрия мюсулманин" обича скъпите пури, скъпите костюми, и скъпите жени, и живее в "Догансарай" в покрайнините на София.
Преди изборите през 2005 публично призна, че е корумпиран до мозъка на костите си със следния израз: “Вижте, в цял свят, като започнете от Америка до Япония, всяка партия си има, така да се каже, обръч от фирми... Ако мислите, че моите възможности са по-малки от на един банкер, значи нямате реална представа за възможностите на един политик. През последните 15 години сигурно половината бизнесмени, които са над средното равнище са... или с мое съдействие, или с най-много моя усмивка.”
Вместо обаче да се заведе дело срещу него, някои му се възхитиха на честността...

3 коментара:

Анонимен каза...

Ченге от държавна сигурност!!! А. Доган вчера, 03.12.2005 г. на конгреса на БСП се обърна към събралите се привърженици и функционери на БСП с ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ! Точно преди него, така се обърна към своя елекорат и Станишев.
Другарки и другари, за какво говорим?

Анонимен каза...

Странното в България е друго! Странното е че всеки специалидт по история ще се сети как особено по времето и след Кримските войни в България се "заселиха" стотици хиляди ТАТАРИ, ЧЕРКЕЗИ и други всякакви МЮСЮЛМАНИ...... На тяхно място Руския Император "прие" стотици хиляди етни(ески българи в Бесарабията, Крим... и т. н. Страната е пълна с "татарски махали и селца" ...ОЧЕВАДНИ СА ТАТАРО-ЧЕРКЕЗКИТЕ ГЕННИ ПРИЗНАЦИ по лицата на повечето български мюсюлмани и членове на...."Турската партия ДПС"??? ............ЗА МЕН Е СТРАННО, ОБИДНО И....АНТИБЪЛГАРСКО...поведението на Български уж политици, медийни "герои" и изобщо на цялата политико-мафиотска машина която ЗАБРАВЯ че мюсюлманин НЕ ОЗНОЧОВО АВТОМАТИЧНО -ТУРЧИН!!!

Дори Ботев (поне в "Примери от турското правосъдие") и Филип Тотю- (или Панайот Хитов...май) в "Как станах Хайдутин" обясняват конкретно доста неща. Доста информации има и в книгите на професор Васил Маринов около изследванията му за произхода и личната история на българи-изселници.... оттам намираме и дори конкретни спомени на наследници на... отведени в като робини...българки в Русията!!!

Анонимен каза...

Защото още по обидно е че хора с татарски черти по лицето, хора чиито дядовци и баби поне учеха турския и българския език като чужди езици и за да се вместят в страната която обитават!
Днес обаче.... същите тия (както дори и мой съсед и приятел) говорят за Турския език като за "МАЙЧИН"... работят за турски секретни и пантюркистки служби ... И дори се настаниха с "новини" и предавания на Турски език в НАЦИОНАЛНИТЕ РАДИОТА И ТЕЛЕВИЗИИ???

В Европата и по света ... подобни новини и предавания има ЕДИНСТВЕНО В МЕСТНИ РАДИОТА И ТЕЛЕВИЗИОННИ КАБЕЛАРКИ!!! И предаванията им ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПРЕВЕДЕНИ СИНХРОННО И С ТЕКСТ....на НАЦИОНАЛНИЯ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК!!!

А в БГ дори не знаем дали от националната телевизия не се излъчват антибългарски или просто терористически призиви и подпалване на "етнически омрази"